Apelsinikana



Meie uus lemmik! Originaalretsept on pärit blogist Simple Healthy Kitchen.

Vaja läheb:
800 g kanafileed
1 sl õli

Kaste:
100 ml apelsini mahla
70 g mett
35 g ketšupit
2 sl riisiäädikat
2 sl maisitärklist
2 tl pruuni suhkrut
1 tl seesamiõli
1 suur küüslauguküüs, purustatud
1 tl riivitud apelsini koort
seesamiseemneid

Emsalt lõika kanafilee väikesteks tükkideks. Seejärel kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ning prae keskmisel kuumusel peaaegu küpseks. Siis vispelda kokku kõik kastme komponendid, vala kanatükkidele ning kuumuta veel 2-3 minutit, kuni kaste pakseneb (lase kastme kindlasti keema tõusta). Soovi korral puista enne serveerimist peale röstitud seesami seemneid ning peenelt hakitud rohelist sibulat. Serveeri koos riisiga.

Kommentaarid