Kana ja muna

Elu on tulvil toredaid ja ootamatuid üllatusi!
Kes oleks võinud arvata, et meie hakkame ühel päeval Talleggiga koostööd tegema. Isegi nüüd mustvalgel kirjutatuna tundub see veidi uskumatuna, aga just nii see tänaseks on :)
Siinkohal lähevad suured tänud meie sõbrale Madisele, kes meid omavahel kokku viis.
Alates tänasest hakkame Talleggi lehel pidama blogi, kuhu igal nädalal postitame vähemalt ühe uue retsepti ja ka üht-teist muud huvitavat. Tallegg aga pakub omalt poolt meile kogu oma tootevalikut, nii et retseptid peaksid tulema igale maitsele ja võimalikult mitmekesised- tulemas on nii soolast kui magusat, nii lihtsamat kui pidulikumat ja aeganõudvamat.
Tallegg on ainus kodumaine broileriliha tootja. Tooted on väga kõrge kvaliteediga, sest tootmine käib rahvusvaheliste ISO standardite alusel. Igapäevaselt on Talleggi tehastes kohal riigi poolt määratud veterinaarametnikud, kes jälgivad tähelepanelikult iga liigutust. Kanaliha on kõige rasvavaesem lihaliik, sisaldades rohkelt proteiine ja vitamiine ning seetõttu on ka Talleggi tooted tervislikud, kerged ja maitsvad.
Nii et, kui Sulle maitsevad kanaliha ja munad, siis piilu meie kanablogi ka Talleggi lehel!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Kas te sellega olete kursis, kuidas seda liha seal "toodetakse"? Juuresolev pilt on enam kui eksitav, sest ükski neist lindudest ei näe mitte kunagi päikest ega astu mitte kunagi millelegi muule kui traatvõrgule+muud piinad. Kas tibude tapmisest teate või nokkade lõikamisest? Veterinaarametnikud jälgivad tõepoolest, kuid vaid seda, et inimesele midagi ebameeldivat (isegi mitte ohtlikku, vaid kõigest ebameeldivat) ei sünniks. Neist lindudest, kes on samasugused valu- ja stressitundikud olevused nagu nt kassid-koerad, ei hooli keegi. Kas see on mõttelaad, mida tahate propageerida, kui oma tegevusega Tallegg'i promote? Kas ei oleks etem liituda mõne ausa kaubamärgiga? Või on oluline ainult söömine, mitte see, milline väetim olend selle tõttu piinlema peab? On ju palju neid kohti, kus kasvatatakse kanu asual viisil, kus nad elavad oma loomulikku kanaelu ja lõpuks saab neist ikkagi ka kotlet. Aga see käib ilma piinlemiseta.
Tallegg on suur ja võimukas. Kui minna seda teed, et hoolimata kõigest tahta silma paista, siis on see hea küll rahakotile, kuid halb karmale. Ausaks ja õiglaseks jäämine tasub end alati ära.
Jaanika ja Signe ütles …
Esiteks- pilt ei ole tehtud Talleggis ja nii ei ole ka pildi juures kirjas, teiseks ma olen täiesti kindel, et valdav enamus inimesi ostab kanaliha ja mune poest, sealhulgas ka meie. Iseasi kas kõik seda tunnistavad. Ja veel üks asi, meile ei meeldi inimesed kes anonüümselt teisi kritiseerivad. See blogi on avatud neile, kes seda lugeda soovivad:) Neile, kes ei soovi, ei ole kohustust siia tulla! Ka ei tunne me, et oleme aususe ja õigluse minetanud, sest oleme Talleggi toodangut tarbinud ka varemalt ja ei tee seda koostööd ei kuulsuse ega raha pärast.